Bezár

Általános szerződési feltételek, vevőtájékoztató

A  megadott árak nettó euró árak. A forintárak napi árak,  ezeket mindenkor a CIB Bank hivatalos napi deviza eladási árfolyamán kalkuláljuk. Ezek az árfolyamok a www.cib.hu weblapon és honlapunkon is megtalálhatóak. Az árfolyamok forintárainkkal együtt a kora reggeli órákban naponta automatikusan frissülnek. 

Megrendelőink választása szerint számlánkat a mindenkori számviteli előírások betartása mellett akár euróban, akár forintban is ki tudjuk állítani. Belföldi teljesítés esetén az ÁFA 27%.

A fizetés módja előreutalás, készpénz vagy utánvét lehet. Visszatérő partnereink számára az utólagos átutalás is lehetséges. Ezt a visszaigazolás során tisztázzuk és rögzítjük.

Forintban történő előrefizetés esetén - az árfolyam hektikus mozgása miatt -  számlánkat a megrendelés napján érvényes árfolyamon bocsátjuk ki. Készpénzes vagy utánvétes konstrukció esetén a teljesítés napján forintosítunk. Mindkét esetben a tényleges pénzügyi teljesítés napjával (tehát amikor az összeg számlánkra valóban és jól dokumentálhatóan megérkezik) az esetleges árfolyamdifferenciát mindkét irányban elszámoljuk (azaz jóváírjuk, vagy leszámlázzuk). Evvel a módszerrel az árfolyamkockázat mindkét fél számára kalkulálható.

Az előzetes regisztrációt követő megrendelés csak a visszaigazolásunk megküldésével érvényes. Újonnan regisztrált partnereinkkel kollégáink felveszik a kapcsolatot, és az egyeztetést követően visszaigazolást küldenek. Törekszünk arra, hogy ez legkésőbb a megrendelését követő munkanapon megtörténjen. Szerződéses jogviszony csak a  visszaigazolásban foglalt feltételek teljesülése esetén keletkezik.

Az árak telephelyi átvételt tartalmaznak, de a megrendelt árut közvetített szolgáltatásként GLS futárszolgálattal, vagy a GEBRÜDER WEISS szállítmányozó céggel tetszőleges magyarországi címre leszállíttatjuk. Speciális készülékek esetén a berendezéseket telephelyünkön előzetesen kipróbáljuk, beállítjuk. Néhány esetben azonban feltétlenül javasoljuk a (külön fizetendő) helyszíni üzembe helyezést, próbaüzemet és betanítást.

Szállítási határidő a visszaigazolás szerint, ez általában: 2-4 hét, néhány speciális esetben ettől eltérő lehet.

Az általunk vállalt garancia (jótállás) műhelygarancia. Ez azt jelenti, hogy a berendezést javításra műhelyünkbe kell szállítani, illetve helyszíni javítás esetén a szerviztechnikus kiszállási költségét ki kell fizetni. A garanciális alkatrészek cseréje és a munka díjmentes. A termékkártyán x+y formában megadott garancia x hónap teljes körű és y hónap kiterjesztett garanciát jelent. A kiterjesztett garancia igénybevétele külön feltételhez - általában rendszeres karbantartás elvégzéséhez - kötött.  Ezt a visszaigazolás során tisztázzuk. Illetéktelen beavatkozás vagy javítás, burkolatmegbontás, rendeltetés ellenes használat garanciális kötelezettségünk megszűnését eredményezi.  A karbantartási tevékenységek elmaradásából következő meghibásodások szintén nem garanciálisak, ezért a visszaigazolásban felhívjuk a figyelmet az általunk és a gyártó által minimálisan javasolt karbantartás szükségességére.     

Külön térítés ellenében szerződéses partnereink számára folyamatos ügyeleti szolgáltatásunk is elérhető, helyszíni vagy hosszabbított garanciális szolgáltatás kérhető.

Minden berendezésünk "CE" jelöléssel rendelkezik, a "Megfelelőségi Nyilatkozat" része az átadási dokumentációnak. Ez a dokumentáció tartalmazza még a berendezéssel gyárilag csomagolt anyagot és esetenként a magyar nyelvű "Egyszerűsített kezelési utasítást" is, amely a gép kezeléséhez és tisztításához szükséges információkat tartalmazza akkor és annyiban, amennyiben ezek eltérnek a szakmában általában megszokottól. A több tízezer terméket tartalmazó szállítási spektrum miatt részletes magyar nyelvű dokumentációt csak kifejezett kérésre felár ellenében tudunk biztosítani. A dokumentáció esetenként csak a honlapunkról tölthető le előzetes regisztrációt követően. 

Gázüzemű készülékek esetén a "CE" jelölés nem elégséges a magyarországi üzembe helyezéshez, ezért az adatszolgáltatással egyidejűleg biztosítjuk a gázkészülékek típusvizsgálati tanúsítványát.

Itt is felhívjuk a figyelmet, hogy gázüzemű készülékek beüzemelése csak a szükséges helyi engedélyek megléte esetén történhet meg. 

Javasoljuk továbbá a berendezés üzembe helyezésével egyidejűleg "Érintésvédelmi Mérés" elvégeztetését, és szükség esetén az "EPH" bekötést.

Adatszolgáltatás szükség szerint a megrendelést követő egy héten belül.

A vételár illetve a vállalkozói díj teljes kiegyenlítéséig az általunk szállított és üzembe helyezett gépekre és berendezésekre a tulajdonjogot fenntartjuk.

Minden általunk értékesített, illetve exkluzív partnereink megbízásából üzembe helyezett berendezésről nyilvántartást vezetünk, ezért az esetleges garanciális igények érvényesítéséhez "Garanciajegy" helyett csak egy sértetlen adattáblára (esetleg a számlára) van szükség. 

Regisztrált felhasználóink adatbázisát harmadik félnek nem adjuk ki, ezt reklám és marketing célokra nem használjuk fel. Kivételt képez a regisztráció alkalmával kért és bármikor lemondható havi hírlevél. Személyes adatait a kor elvárásainak megfelelő biztonsággal védjük. 

Fogyasztási cikkeket nem forgalmazunk, magánszemélyeket nem szolgálunk ki.

Az esetleges jogviták elbírálására a Pesti Központi Kerületi Bíróság illetékességét kötjük ki.

 A regisztráció és az oldalunkon leadott „webes” rendelés fenti feltételek elfogadását jelenti

Azonosító
Jelszó
Deviza árfolyamok
1 EUR 398,97 Ft
1 USD 366,40 Ft
1 GBP 474,09 Ft
1 CHF 410,96 Ft

Pénztár 

1
2
3
4
5
BEJELENTKEZÉS
A rendeléshez jelentkezzen be vagy regisztráljon az oldalra!

Bejelentkezés

Azonosító
Jelszó

Regisztráció
Valós adatokkal, pontosan töltse ki.

Név:
Felhasználónév:
min. 4 karakter

Email cím:
Jelszó:
min. 6 karakter
Jelszó ellenőrzés:
Cégnév:
Cím:
Telefonszám:
Fax:
Beosztás:
Kapcsolattartó neve:
Számlázási cím: