Termékek 

Hűtés, fagyasztásElőkészítésSütés - főzésMosogatás
 

Hisszük, hogy egy cég - akárcsak mi - csak egy tevékenységet űzhet professzionális szinten.  Évek alatt megismerve a különböző márkák gyártási kultúráját és a gyártók azon általános gyakorlatát, hogy az általuk nem gyártott berendezéseket mástól megvásárolva csak felcimkézik, mi arra törekedtünk, hogy megtaláljuk, kiválasszuk és megismerjük az eredeti gyártót. Tettük ezt még akkor is, ha ez macerásnak bizonyult, és sok munkával járt. A később beigazolódott alapelvünk az volt, hogy egy direkt gyári kapcsolat mindig megbízhatóbb, rövidebb, olcsóbb és gyorsabb, mint bármilyen áttételes kerülőút.

Fentiek miatt az általunk forgalmazott termékeket különböző gyártók kínálatából válogattuk össze. Nevüket, székhelyüket nem kell elrejtenünk különböző referenciák, nevek és kódok mögé, ellenkezőleg, hozzásegítjük Önöket, hogy megismerhessék, és megítélhessék ezeket, termékeikhez a legrövidebb úton hozzájussanak.

A termékportfolió kialakításakor a minőség mellett a kimagasló ár/érték arány és a terméktámogatás is meghatározó szempont volt. Ma a világ bármelyik szállodalánca és a gyorsétteremek többsége számára tudunk komplett, jóváhagyott  és elfogadott gyártmányspektrumot kínálni és szervizelni. 

Beszállítóinkkal a hosszú évekre visszatekintő együttműködés során stabil kapcsolatokat alakítottunk ki, melyek Megrendelőink számára biztosítják a gyártók megfelelő képviseletét.

Forgalmazott termékeinket a WebShop-ban megtalálja. Az egyszerűség kedvéért ugyanitt helyeztük el azokat a berendezéseket is, amelyeket már nem gyártanak, kifutottak, de dokumentáció, alkatrész és szerviz még elérhető. Ha ilyen berendezést keres, jelölje be a "kifutott termékek" jelölőnégyzetet is. Ha  ezek után keresőnk még mindig nem találja, jelezze, ha tudunk segítünk, és a szükséges információt soron kívül feltöltjük.

Természetesen a WebShop-ra feltöltött és elérhető termékek listája sem teljes, sok esetben csak jeleztük, hogy a gyártmányt forgalmazzuk. Írjon, ha azonnali információra van szüksége.  

Sok-sok olyan gyártmány létezik, ahol az Ön forgalmazója helyett, vagy annál kedvezőbb feltételekkel adunk terméktámogatást.